luni, 23 iulie 2012

Pregatiri, pregatiri, pregatiri



Toate fetele asteapta cu nerabdare o zi speciala, la care viseaza de cand sunt mici fetita. Ziua cand se vor marita. Dupa parerea femeilor aceea este cea mai importanta zi si totul trebuie sa fie perfect. Toate amanuntele sa fie bine puse la punct sa nu existe riscul ca totul sa fie compromis si cea mai speciala zi sa fie ruinata.
Sunt foarte multe aspecte carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita, florile, restaurantul, lista de invitati, asezarea lor la mese, aranjamentele de la biserica, costumul mirelui, dar cel mai important amanunt al nuntii ( in opinia femeii) il reprezinta rochia. Rochia este cel mai important lucru pentru femeie, in ceea ce priveste nunta.
Toate fetele viseaza cum vor sa fie rochia de mireasa pe care o vor imbraca in cea mai importanta zi.
Sunt cateva intrebari cu care fiecare viitoare mireasa se confrunta inaintea nuntii. Voi incerca pe cat posibil sa raspund, astfel incat sa le ajut pe fetele care sunt in impas si care vor sa fie totul perfect.
  1. 1.       Cu cat timp inainte de nunta incepi sa iti cauti rochia de mireasa?
Aceasta este o intrebare la care toate fetele vor un raspuns. cand te apuci sa cauti? Cel mai bine este sa incepi sa iti cauti rochia imediat dupa ce ati stabilit data nuntii. cel mai bine este sa faci lucrurile din timp si sa nu lasi un detaliu atat de important pe ultima suta de metri. Oricum iti va lua ceva timp sa o gasesti, pentru ca trebuie sa fie perfecta. Este vorba de rochia ta de mireasa nu de o rochie oarecare pe care sa o porti in parc. Trebuie cautata, probate rochii, daca deja stii ce iti doresti iti va fi mai usor, dar trebuie  sa ai si bugetul bine pregatit. Dupa ce ai gasit rochia mult visata, poti sta linistita in privinta ei si te poti ocupa mai relaxata de celelalte detalii ale nuntii.

  1. 2.       Doresti sa slabesti inainte de nunta? Nu stii cand este bine sa iti cumperi rochia?
Multe fete tin cura de slabire inainte de nunta deoarece vor sa arate impecabil si sa se simta bine in cea mai importanta zi din viata lor. Poti incepe sa tii o cura de slabire si dupa ce iti cumperi rochia de mireasa, singurul sfat este sa cumperi rochia putin mai mare. In cazul in care corpul tau se va modifica in urma curei de slabire, poti la fel de bine sa modifici si rochia ca sa iti vina perfect pe corp.  Deci ai rabdare si totul este posibil.

  1. 3.       Trebuie sa fi insotita de cineva cand te duci sa iti cumperi rochia de mireasa?
Cel mai bine asa ar fi. O parere in plus nu strica niciodata. Chiar daca stii sigur ce model de rochie iti doresti, cel mai bine este as vada si cineva din afara cum iti vine rochia si sa iti mai dea un sfat. Cu toate ca va fi si un expert care te va indruma, un sfate de la mama, sora,prietena ta cea mai buna nu se compara cu nimic.

  1. 4.       Ce faci daca gasesti rochia ta preferata dar este o marime mai mica?
Aceasta este o situatie foarte urata. Gandest-te ca daca iti iei o rochie mai mare, stramtarea ei se poate face foarte usor fara a aduce schimbari majore modelului rochiei. Insa daca rochia este mai mica si tu nu reusesti sa slabesti, ducand-o la croitor pentru modificari ar putea aduce schimbari majore si drastice modelului si cel mai probabil nu va mai fi rochia ta mult visata.

  1. 5.       La ce anume trebuie sa te uiti cand iti alegi rochia?
Avand in vedere ca vrei sa fie totul perfect si nu vrei sa ai surpriza ca tocmai rochia sa se desire sau sa se deterioreze in ziua nuntii, cand te duci sa iti alegi rochia de mireasa trebuie sa te uiti foarte atenta la detalii. Cum sunt puse pe material, sa nu fie lipite pentru ca daca sunt lipite ste posibil sa ai o surpriza sa ti se desfaca. Uita-te atenta sa nu fie vre-un fir desirat, sa fie bine cusuta pe interior. Imbraca-te cu ea pentru a vedea cat de comfortabila este. Misca-te in ea si plimba-te. Gandeste-te  ca vei sta foarte mult imbracata in ea si nu vrei sa te simti incomod in ea.

Sper ca prin acest articol iti dai seama cat de importanta este rochia de mireasa si ca nu poti alege prima rochie care iti iese in cale. Daca vrei ca totul sa iasa perfect, da-ti silinta si asigura-te din timp ca totul va fi exact asa cum ai visat si cum ti-ai dorit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu